Tarieven

Eerste Consult – €75,-
Het eerste consult duurt gemiddeld 50 minuten en bestaat uit een uitgebreide anamnese en een lichamelijk onderzoek. Ook krijgt u uitleg over de bevindingen, de diagnose en het persoonlijk behandelplan. Als het mogelijk is vindt vervolgens de eerste behandeling plaats.

Vervolgconsult – €55,-
Een vervolgconsult duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Een vervolgconsult omvat alle behandelsoorten die in de praktijk gebruikt worden, zoals chiropractie, myofasciale therapie en dry needling.

Vergoeding via aanvullende verzekering
Chiropractie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte hiervan is afhankelijk van de aanvullende verzekering die u heeft afgesloten.
Wat u precies vergoed krijgt kunt u hier terugvinden.

Geen eigen risico
Omdat Chiropractie vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering, gaat dit niet ten koste van het verplicht eigen risico van minimaal €385,-. Dit geld alleen voor zorg die vergoed wordt uit de basisverzekering.

Betalingsvoorwaarden
Er wordt u vriendelijk verzocht om de betaling aan het einde van ieder consult te voldoen door middel van PIN-betaling. U krijgt hiervan een factuur die u kunt indienen bij de zorgverzekering.

Niet nagekomen afspraken
Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd. Indien een afspraak niet/niet tijdig wordt geannuleerd kan deze in rekening worden gebracht.


Contactgegevens

Zorgplein 3
Van Heemstraweg 48b
6658 KH Beneden-Leeuwen

Telefoon / WhatsApp
06 53 29 75 09

E-mail
info@chiropractiepeters.nl