Voorwaarden

Klachtenregeling

Heeft u een klacht over uw chiropractische behandeling? Vertel het mij, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken en de kwaliteit en service kunnen verbeteren.

De beroepsvereniging NCA wil zorgvuldig omgaan met uw klacht of suggestie en heeft een onafhankelijk werkende klachtenfunctionaris die u in vertrouwen kunt nemen.

Indien u hier niet zelf met uw chiropractor uitkomt kunt u contact opnemen met het Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg:

E-mail : klachtennca@cbkz.nl
Telefoon : 088 – 024 51 66

Privacyverklaring

Wij verwerken uw persoonsgegevens om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen, u waar nodig te kunnen informeren en onze dienstverlening aan u financieel af te handelen. Door het afnemen van zorg gaat u hiermee akkoord.

Chiropractie Peters streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u met ons deelt. Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons te aller tijden aan de geldende wet- en regelgeving.

Meer informatie over over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en WGBO vindt u in onze privacyverklaring


Contactgegevens

Zorgplein 3
Van Heemstraweg 48b
6658 KH Beneden-Leeuwen

Telefoon / WhatsApp
06 53 29 75 09

E-mail
info@chiropractiepeters.nl